Edmond Martínez

Vaig començar les sessions amb la idea de superar el trencament de la meva relació amb la meva ex, de mica en mica em vaig començar a donar compte de totes les mancances que tenia en l’àmbit físic, psicològic i emocional. Jo sempre dic que vaig començar les sessions amb «el pack» complet de problemes:

A nivell físic estic molt més relaxat, defenso el meu espai i transmeto la seguretat d’una persona que es pot defensar a si mateixa.
A nivell psíquic he descobert el meu «kit» complet de falses creences, sembla mentida com governen el món on vivim. De passar a anar corrent amunt i avall a anar tranquil tot el dia, de sortir de forma compulsiva de casa a saber estar sol, etc.
Finalment en l’àmbit emocional el meu canvi més gran ha estat ser capaç d’enfadar-me i plorar, la primera com a forma d’auto-respecte i la segona la que m’ha permès alliberar la tristesa acumulada dins meu (com la pèrdua de la meva ex).
Qué és el que més destaques?
Mai m’havia sentit estimable, la meva recerca sense fi de xicota es basava a demostrar a tothom que ho era, i per això ho buscava tant desesperadament.
Avui em sento estimat, i irones de la vida, segueixo solter, però he millorat la millor relació que pugui tenir, la que tinc amb mi mateix.
Tinc sota control els pensaments compulsius derivats de situacions que no puc controlar, com què pensa una noia a la qual estic intentant seduir o si el canvi de feina serà positiu o no pel meu futur. Gràcies al segon he canviat de feina d’una forma natural, pràcticament evitava qualsevol plantejament de canviar a causa de no voler enfrontar-me a aquest estrés.
Qué es el que valores del teu acompanyant.
Sempre he sentit molt bona química amb la Paula (la meva acompanyant), i això ens ha ajudat molt en les sessions, és com si fos la meva millor amiga sense ser-ho, m’hi he sentit còmode i m’he deixat portar per les coses rares que provava (jajaja). M’agrada com et fa qüestionar les coses per tu mateix, i com sense voler sempre acabem parlant del que volia parlar sense que ella tingués ni idea, crec que és una habilitat molt interessant (jo ho intento amb els meus amics i no me’n surto).
De veritat m’has fet el millor regal que una persona pugui desitjar, sempre t’estaré molt agraït.