Eduard Peñafield

El procés m’ha servit per corregir o millorar la gestió emocional amb una sèrie d’eines o pautes que la Paula m’anava donant. En el meu cas, portava un Trastorn d’Ansietat que amb uns signes físics molt agreujats no em deixaven portar una qualitat de vida i amb les diferents sessions, les pautes i les llargues conversacions (és imprescindible parlar i dir-ho tot) amb el temps tot allò que no era correcte va agafant una forma.

El canvi a destacar es la desaparició al 99% dels síntomes físics (i sobretot mentals) que no em deixaven conviure amb tranquil·litat. El canvi és lent, no és qüestió de dos dies, és un tema de mesos de treball conjunt i, sobretot, personal. La meva manera de ser ha sigut enfortida. Em trobo més decisiu i amb ganes de llençarme al ruedo. Un dels punts que tenia era la falta de decisió en fer coses (a vegades diàries) per falta de motivació o simplement per por. Ara faig les coses amb la força de tirar-me a una piscina sense saber nadar.

La Paula és una gran professional de la Psicologia. Dia darrere dia fa que el procés sigui dinàmic. El seu acompanyament és brutal quan un mateix veu els canvis significatius que es van veient. Ella té unes pautes a seguir i és super important no voler córrer ni deixar d’anar a les sessions.